Intim

Restaurant Intim 

este un refugiu minunat pentru cei care doresc să renunţe (măcar pentru câteva ceasuri) la rutina cotidiană, dar şi locaţia potrivită pentru evenimentele importante din viaţă (pe care le ştie orişicine: botez, nuntă, de ce nu – înmormântare şi, bineînţeles, nelipsita petrecere privată). Culorile calde, design-ul rustic, meniul pentru gurmanzi şi atenţia personalului nostru au menirea de a-ţi transforma vizita la noi într-una s-o ţii minte.

Situat în singura oază de verdeaţă a Focşanilor (Parcul Bălcescu), la Intim vei savura gustoase specialităţi culinare româneşti şi internaţionale, pregătite de maeştrii noştri bucătari într-o manieră originală, cu minuţiozitate şi grijă pentru fiecare detaliu, de la selecţionarea atentă a celor mai proaspete ingrediente, până la prezentarea farfuriei sau a platoului. O să ai ocazia să vizitezi o insulă de voie bună şi să savurezi mâncăruri tradiţionale cum ar fi rasolul de vită, iepuraşul la tavă, micii făcuţi în casă sau celebrul nostru ciolan de porc. Şi, după aşa ospăţ, va trebui să recunoşti că încă n-ai mâncat mușchi de vită mai bun (sau pui, porc sau orice alte lighioane). Bineînţeles, alături de o sticlă din cel mai bun vin sau o halbă de bere rece.

Ca orice lucru mare realizat cu inima deschisă şi bine intenţionat, Intimul a devenit de-a lungul anilor probabil cea mai apreciată crâşmă a Focşanilor, fiind frecventat de oameni faini în căutare de voie bună. Ştim că mâncarea bună ca la mama acasă şi băuturile reci merg cu muzică de calitate, aşa că tu adu-ţi familia şi prietenii, iar noi punem la bătaie atmosfera prietenoasă, mâncarea delicioasă şi muzica live.

Pub

Intim Pub te invită să-i treci pragul, oferindu-ţi un ambient tocmai bun pentru o distracţie pe cinste.

Pub-ul, reamenajat, are 160 de locuri în interior, în care miercuri şi joi se cântă café-concert, vinerea, sâmbăta şi duminica se întâmplă mari concerte, iar atunci când e vreun meci, îl poţi viziona pe două plasme mari şi un video proiector. Pub-ul are în faţă şi o terasă cu 80 de locuri.

Diversitatea vinurilor din marile podgorii vrâncene şi soiurile renumite ale Europei, ca şi vinurile de colecţie, însoţesc şi înnobilează oferta gastronomică a pub-ului.

Terasă

La primul pas pe terasa pizzeriei realizezi că acest loc e diferit. Terasa are o capacitate de 250 de locuri şi este în întregime acoperită cu mochetă ce imită iarba. Diversitatea vinurilor din marile podgorii vrâncene, soiurile renumite ale Europei, ca şi vinurile de colecţie, însoţesc oferta gastronomică.

Pizza făcută la cuptor cu lemne după reţete tradiţionale şi vinul fac din Pizzeria Intim locul perfect pentru o întâlnire de afaceri sau o cină romantică.